dijous, 2 d’abril del 2009

Programa de sortides Primavera-Estiu 2009

Ei, ja tenim a punt el nou programa de sortides, des d'abril a juliol. Aquesta vegada el programa està apretadet, i com de costum hi ha sortides variades per tots els nivells. Apali, us esperem!!

18-19 Abril: Pica d'Estats per la Vall de Soulsem. Sortida d'esquí de muntanya. Baixada per la Vall de Riufred. Dificultat alta. Pernoctació en tenda. Cal bona forma física i un bon nivell d'esquí.

25-26 Abril: Aneto. Des de la Renclusa. Amb esquí de muntanya. Dificultat alta. Possibilitat de pujar a peu. Cal equipament de glacera (grampons, piolet) i bona forma física. Pernoctació amb tenda.

1, 2, 3 Maig: Bachimala, Lustu, Culfreda. Des de França. Dificultat alta. Cal bona forma física, i una certa experiència.

10 Maig: Camí de Ronda a la Costa Brava (a concretar). Dificultat baixa. Transport en tren. Sortida Familiar, apta per a totes les edats.

17 Maig: Sortida BTT per l'Alt Empordà
(a concretar). Dificultat mitjana. Cal bona forma física.

31 Maig: Cresta del Ferran, a l'Alta Garrotxa.
Via clàssica en una muntanya típica pel nostre grup. Grimpada i escalada fàcil. Dificultat alta. Cal tenir certes nocions d'escalada i forma física. Aprofitarem per renovar el quadern de visites i canviar la senyera del cim.

7 Juny: Acampada a Oix,
a l'Alta Garrotxa. Jocs de cucanya, xocolata desfeta, piscina, tirolines, gimcana, cançons a la vora del fogonet... Un cap de setmana divertit i de relax. Dificultat mooolt baixa. Apta per a tothom i més.

21 Juny: Pic del Boc - Torre d'Eina.
Per França. Dificultat mitjana. No cal experiència, peró si bona forma física.

5 Juliol: Pic del Costabona. Sortida Familiar, apta per a tothom. És una sortida ideal per a tenir la primera experiència al Pirineu. Dificultat mitjana-baixa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Estel. Sóc l'Anna Ribas, del C.E. Sant julià. Com us aniria quedar el divendres 19 de juny per parlar de la possible marxa nocturna?.

Jordi Oller ha dit...

Eps!! Soc un noi que busca una mica de companyia per fer senderisme a qualssevol lloc!! Ara mateix tinc festa només els diumenges per tal de sortir on sigui! Ara tindré festa dues setmanes a partir del 18 de Juliol i havia pensat en fer-me algunes rutes!! Si algú s'anima, o bé em vol convidar a fer alguna ruta, que m'avisi sisplau!!

podeu contactar amb mi a traves de jordi_oller@yahoo.es o per 626.05.09.49

M'agrada fotre una mica de canya a l'activitat!!

MERCIII!!!!