diumenge, 3 d’octubre del 2010

No ha pogut ser

Avui en Xevi ha trucat a la Isa, ens ha fet saber que desisteixen en l'inten de fer cim. Ens consta que s'hi ha esforçat i no ha estat dels primers en abandonar. Hem vist que aquesta tardor unes 400 persones estaven al Camp Base per intentar fer cim. Creiem que eren una quinzena d'expedicions.

La muntanya no s'ha deixat. Molts dies de neu persistent, allaus amb xerpes ferits, afortunadament cap víctima greu, vents forts i en definitiva mal temps, han estat les causes que
aquesta temporada ningú, fins avui, hagi pogut fer el cim del Cho Oyu.

L'experiència deu haver estat brutal per en Xevi. Encara que a tots i sobre tot a ell, ens hagués agradat i ens il·lusionava que hagués fet el cim, pensem que la muntanya és així i no ens hi hem de capficar.

Felicitem a en Xevi pel seu coratge, entusiasme i persistència en dur a terme aquesta experiència. Abans de poder sortir cap el Tibet va superar moltes dificultats i està en condicions de fer el cim del Cho Oyu i molts més. Per això li volem dir que no se senti defraudat per no fer cim. Com ens deia un company "li ha faltat la cirereta, però el pastís se l'ha menjat". Si Senyor, una gran experiència.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ivan
muy bien xevi
no dudes q eres uno de los grandes para nosotros
esta vez no a podido ser pero
savemos q si hay alguien q lo pueda hacer ese eres tu
un abrazo

Anònim ha dit...

Xevi eres un máquina seguro que en otra ocasión cae, persiste en un tu intento. Nos vemos barrankeandooooo!!!
El cuñao.

Anònim ha dit...

animo, gomes eres er mejor. ahi tus guevos. un abrazo del perez.

Anònim ha dit...

Xevi, mucho animo que esta vez te has superao a ti mismo porque te has enfrentao a un 8mil y con muy pero que muy mal tiempo. Y la montaña seguirá estando ahi para conquistarla. Si señor, Eres muy grande!!!!! Un abrazo.
Juanito

Anònim ha dit...

hola soi xevi gracias a todos por vuestros comentarios de animo.Xevi-katmandu.11-10-010