dijous, 18 de desembre del 2014

Llicències de la FEEC per l'any 2015


Ja podeu sol·licitar la vostra llicència de la FEEC a través del Grup de Muntanya.

Consulteu el Pla de llicències, amb el preu i les condicions aquí: https://www.feec.cat/noticia/la-feec-presenta-la-temporada-de-llicencies-per-al-2015-amb-novetats-i-millores/

Podeu sol·licitar-la de dos maneres:
  1. Venir un dia a les reunions del Porxo a les 22h. (dimarts 23, dimarts 30 de desembre, o els dimecres del mes de gener) i fer el pagament en efectiu.
  2. En cas que no pogueu venir un dia a reunió i ja sigueu coneguts del grup, podeu enviar un mail (a l'adreça grupmuntanyasarria@gmail.com) amb les vostres dades (nom, cognoms, adreça postal, telèfon, dni) i indicar la modalitat que desitgeu. Us respondrem amb un mail el número de compte i la quantitat que heu d'ingressar mitjançant transferència bancària.
Recordeu que per poder tramitar la llicència caldrà abonar també la quota de soci per a la temporada 2014-2015.

Com cada any, als menors de 14 anys dels socis familiars se'ls tramitarà de forma gratuïta. Heu de fer la sol·licitud igualment, indicant les dades i el número de la Tarja de la Seguretat Social del menor.

Si feu la sol·licitud abans del dia 23 l'assegurança es farà efectiva des de l'1 de gener. En cas contrari es faran diferents trameses al llarg de l'any segons volum de targes.