dijous, 10 de setembre del 2015

PROGRAMA DE SORTIDES - TARDOR 2015

Divendres 18 de setembre. - Participació al CRITERIUM D'ESPORTS. A les 8h. al Pavelló municipal de Sarrià de Ter. Desfilada dels cluvs esportius i entrega de trofeus.
Dissabte 19 de setembre. - Sopar d'inici de temporada. Recull d'imatges de les sortides de la temporada. Sopar de germanor i entrega de medalles als primers 3000, 4000, etc...
Dissabte 3 d'octubre: Excursió alta muntanya:
Diumenge 18 d'octubre. -  Sortida familiar. Castanyada. Sortida a buscar castanyes. A la tarda berenar amb castanyes, moniatos, patates al caliu, moscatell,...
Diumenge 8 de novembre: Excursió de mitja-alta muntanya: Espoló NO Pic Rodço i cresta d'Anyeller (AD, III+), al Pirineu oriental. No és difícil, però hi ha un tram breu de cresta, que cal no tenir por a les alçades i saber grimpar i rapelar. Cal estar bé físicament. Consulteu la ressenya.
Diumenge 15 de novembre. - Sortida familiar.
Dissabte 12 de desembre. - Pessebre a un cim. Tradicional portada del pessebre i farem cagar el tió dalt d'un cim proper.
Diumenge 20 de desembre. - Excursió de mitja-alta muntanya: Pic d'Alba (3.118m), des de la Vall de Benasc. Pernoctació al refugi de la Renclusa. Consulteu la ressenya.