diumenge, 11 de setembre del 2016

Critèrium i Sopar d'Inici de Temporada

Com cada any per aquestes dates, es cel·lebra el Critèrium Esportiu a Sarrià.

Aquest any serà per les dates del 16 al 18 de setembre. Com cada any, voldríem que tots els que sou del GMS i ens volgueu acompanyar el dia 17 a l'acte que té previst de começar a les 20:00 al Pavelló. Us demanaríem que foreu presents 15 min. abans de l'inici, així com que ens confirmeu la vostra assistència a través del correu del GMS, grupmuntanyasarria@gmail.com



També el dissabte dia 24 de setembre us esperem a partir de les 7-7:30 de la tarda per visionar tots plegats les imatges de la passada temporada. Tots els que ens volgueu avançar per donar un cop de má per preparar el sopar sereu molt benvinguts.

A les 9 del vespre començarem a sopar,en acabar farem el lliurament de medalles als muntanyencs que han assolit per primera vegada cims de 3.000, 4.000, 5.000 o 6.000 metres.

Demanem a tots aquells que vinguin a sopar que facin la inscripció prèvia al E-mail  grupmuntanyasarria@gmail abans del dimecres 22.com per tal d'assegurar menjar per a tothom. No podem garantir que n'hi hagi per aquells que no s'hagin inscrit.

El preu del sopar és el mateix que últimament, 10€ els grans i 5€ Els petits.