dimarts, 5 de setembre del 2017

Sopar d'inici de temporada.

Com és sabut al mes de setembre fem les primeres sortides de la temporada. I cada any encetem la temporada amb un sopar on fem una projecció de fotografies de la temporada passada. També fem un reconeixement als socis que hagin assolit, per primera vegada, un cim de 3000 m, 4000 m o mes. En definitiva una excusa per trobar-nos.

El menú, com cada any, constarà d'amanida i carn a la brasa. Per a la mainada és farà un menú de salsitxes de pollastre i hamburgueses.

Aquest any no ens consta que cap soci hagi assolit cap 3000 o 4000 per primera vegada. En cas contrari, seria convenient, que ens ho facin saber.

Si algú té fotografies o vídeos de sortides que hagin fet. Seria interessant que no esperes al mateix dia per fer-nos les arribar, per col·locar-les totes en un llapis i poder ordenar la projecció.

Per la inscripció, ho podeu fer els dimecres a reunió o bé truca'n al 972 17 07 48 Joaquim Carreras. També podeu parlar amb qualsevol membre de la junta. De totes maneres, no espereu a última hora per fer-ho.