dimarts, 26 d’agost del 2008

Nova comanda de llicències - darrer quadrimestre.

A principis de setembre farem una nova comanda de llicències federatives a la FEEC - pel darrer quadrimestre (de setembre a desembre 2008). Aquells que estigueu interessats en obtenir la llicència o ampliar-la podeu consultar les diferents modalitats i nivells de cobertura a la web de la feec. http://www.feec.org/Llicencies/llicencies.php

Us recordem que a partir de l'1 de setembre el preu de les llicències pel 2008 gaudeix de descomptes (no les ampliacions de llicència). Vegeu el quadre de preus.

Per fer el pagament teniu dues opcions: 1. Pagar en efectiu un dimecres al Porxo a partir de les 22h. i presentar el full de dades personals (adjunt al mail). 2. O bé enviar-me un mail indicant la modalitat que heu escollit, adjuntant el full de dades personals i fer la transferència bancària.

És important que per a federar-vos sigueu socis del grup, en cas contrari haureu d'abonar també la quota corresponent al 2009. La data màxima per a fer el pagament i presentar les dades personals és el dia 1 de setembre.