dijous, 28 d’agost del 2008

Programa de sortides: Tardor 2008


Comencem nova temporada, amb més energies que mai! Aquí tens el programa de sortides de tardor... apa, ja no tens excuses... vine a muntanya!

28 de setembre: Gra de Fajol.
Sortida al Pirineu gironí. Pujada per la Coma d'Orri. Baixada per la canal dels cagats. Tornada pel GR-11 d'Ulldeter a l'inici de Coma d'Orri. Dificultat mitjana. Durada 5 hores.

12 octubre: Sant Aniol d'Aguja. Dificultat baixa. Apte per a tothom. Durada 2 hores. Vocal: Paco. (Tel. 669 663 694)

26 d'octubre: Costabona. Pujada a la popular muntanya del Costabona. Dificultat mitjana. Vocal: Quim Carreras.

9 de novembre: La castanyada a Oix. Infantil. Durada de la caminada 2 hores (anar i tornar) Sortida a les 9 del matí de la Plaça de Can Nadal. A Oix deixarem els cotxes per anar caminat fins a Sant Miquel d'Hormoier i agafarem castanyes al bosc. A la tarda tornarem aviat i torrarem les castanyes al cau.

23 de novembre: Volta per l'alta Garrotxa. Coll d'Ares, Santuari del Coral, Comanegra, Montfalgars, Coll d'Ares. Dificultat mitjana. Durada 6 hores. Vocal: Quim Llunell.

14 de desembre: Ferrata de Solius. Dificultat mitjana. Vocal: Gerard Suñer.

21 de desembre: Excursió del Pessebre a Sant Roc de la Barroca. Sortida popular en la que es puja un pessebre al cim d'una muntanya de catalunya, seguint les tradicions. Dificultat baixa. Apta per a tothom. Vocal: Manel Camps.

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.