diumenge, 16 de novembre del 2008

L'Estel i en Gerard al cim del Baruntse.


Per fi us podem oferir la foto de dalt el cim del Baruntse a 7.129 metres el dia 20 d'octubre de 2008. La foto està tirada pel sherpa que els acompanyava i l'enfocament no és optim, però el document és aquest. Hi veiem les diferents banderes del Grup de Muntanya Sarrià, del municipi de Sarrià de Ter i de la Diputació de Girona. A baix podem veure un moment de la recepció que es va fer als membres del Grup de Muntanya Sarrià que van assolir els cims del Mera Peak i del Baruntse tallant una coca al local social del Porxo. Familiars, amics i companys van retre una calorosa benvinguda als expedicionaris. La recepció també va comptar amb la presència dels més petits del Grup de Muntanya Sarrià i els regidors de l'Ajuntament, Srs. Jordi Paretas i Roger Casero i la regidora Sra. Loli Fernández, tots ells socis del Grup de Muntanya Sarrià.


Us agraïm l'interès que ens heu mostrat amb el seguiment de l'expedició Himalaia 08 a través d'aquest bloc i amb aquest post fem el tancament del seguiment informatiu d'aquesta feta. Moltes gràcies a tot@s.

2 comentaris:

Carles ha dit...

moltes felicitats Estel i Gerard!!!! felicitats per tenir la valentia d'anar-hi, per haver pujat a dalt i per tornar-ne sencers. Segur que teniu moltes històries per explicar...

estel ha dit...

Hola!!

Moltes gràcies Carles!! La veritat és que vam tenir sort, la muntanya va ser amable i després d'una setmana de mal temps al trekking i al Mera Peak vam poder flipar amb les vistes! I vam disfrutar molt l'ascensió... va ser una muntanya ben triada, i tot va sortir molt bé, per ser la primera vegada que hi anàvem i ser tant novatos... Ens vas ser de gran ajuda! A Kathmandú ens vam comprar el mateix llibre que tu, "ascensiones en estilo alpino", per seguir somiant en altres muntanyes perfectes!!
Ens veiem aviat!!! Estel.