dimarts, 23 de juny del 2009

Notícies des del Perú

Ens ha escrit en Lluís, des del Perú, i comenta el següent:

Dissabte 20:

Avui dia d'aclimatació. Hem dormit a 3000m. Sortida des de Huaraz cap una llacuna (de nom Shorrup) a 4000 m. i tornada a l'hotel. Bona vista i bon ambient. El camí des de Lima, ahir, molt interessant suburbis de Lima, part desèrtica, molta pobresa. Arribada a Huaraz, ciutat de 90.000 hab. molt destartalada (com la majoria de coses de Perú) . Crida l'atencio a atot arreu la vigilància.


Diumenge 21:

Aquest país no et pot deixar igual, la manera de viure, els suburbis, els camperols, els nens. De la sortida d'avui el que més m'ha impressionat és la manera de viure dels pagesos d'alta muntanya, cases, en el millor dels casos de fang, elements de subsistència precaris, una vida dura que dubto que triarien si poguessin... Ja sé que això es una web de muntanya però el que més et toca no es pot passar de banda.
Bé, de tornada a l'hotel tenim en Manel que diu que està esgotat i en Paco i jo que disimulem força bé (en Paco més). Preparem l'equip que demà comença la festa, o sigui que en 10 dies no ens podrem comunicar. A reveure.

Des de Sarrià us anem seguint!!! Una abraçada companys!