divendres, 26 de juliol del 2013

COMUNICAT DE LA FAMÍLIA D'EN XEVI GÓMEZ I EL GRUP MUNTANYA SARRIÀ

Segons les darreres informacions arribades directament des del camp base, els helicòpters que han sobrevolat aquest matí el Gasherbrum 1, ja han tornat a la base sense que s'hagin avistat els tres alpinistes.

Així mateix els equips que han ascendit, també a la recerca d'en Xevi Gómez, Álvaro Paredes i Abel Alonso, també estan retornant cap el camp base.

Lamentem informar que les tasques de recerca han finalitzat oficialment.

Per exprés desig de la família del gironí Xavi Gómez, així com del grup Muntanya Sarrià, es demana el màxim de respecte cap a la seva intimitat en aquests moments tan difícils per a tots ells. Al mateix temps, volen agrair l'esforç de totes les persones que han participat en el rescat, també les mostres d'ajut i afecte que han rebut i estant rebent, i finalment a agrair a aquells mitjans de comunicació que, molt respectuosament, han estat pendents dels esdeveniments d'aquests darrers dies.

Si per algun motiu hi hagués un canvi significatiu en les darreres hores, s'emetria un nou comunicat per aquest mateix mitjà.

Sarrià de Ter, 26 de juliol de 2013

9 comentaris:

Pere Costal ha dit...

Tota la meva força per en Xavier i la seva familia i amics!!!
Pere Costal
Girona

Quim Bosch ha dit...

Des de l'Institut Narcís Xifra ens sumem a les mostres de solidaritat amb la família d'en Xavier.
Joaquim Bosch

Albert soler ha dit...

Un conegut d' en xevi i del grup muntanya sarrià anims i força

Isabel Leyva ha dit...

quin greu em sap, tot el meu recolçament i molts d'ànims en aquests difícils moments

Unknown ha dit...

Encara no m'ho puc arribar a creure.
El seu somriure però, encara hi és amb tots nosaltres. Tan a prop del cel, realitzant els somnis et recordarem. Fins sempre, Xavi.

pachilofeos ha dit...

El C.D. de Montaña Sevillano Pachilofeos quiere trasladar su más sentido pésame a las familias, amigos y compañeros de club de los tres montañeros desaparecidos y dados por fallecidos esta semana en el Gasherbrum 1, Xevi Gómez, Álvaro Paredes y Abel Alonso, que después de alcanzar la cima no han vuelto con vosotros.

Queremos recordar a sus familiares, que murieron haciendo lo que más le apasionaba en el mundo, anhelando sus sueños y consiguiendo el último. Sus cuerpos no estarán con vosotros pero dejaron aquí su fortaleza y la inspiración para que superemos nuestros retos, incluso éste, el más difícil.

Xevi Gómez, Álvaro Paredes y Abel Alonso, son alpinistas que condujeron sus cuerpos allá dónde un día sus ojos lo soñaron. (Gaston Rébuffat)

D.E.P: Xevi Gómez, Álvaro Paredes y Abel Alonso

Roser Rigola ha dit...

UBR – des de Ripoll el nostre més sincer suport i afecte tant pels familiars dels tres alpinistes i en especial en Xevi Gomez, companys i al President Josep Turbau en representació de tot el Grup de muntanya de Sarrià.

Anònim ha dit...

Des del Club Ciclista de Sarrià de Ter ànims i suport a la familia en aquests moments tan durs i al grup de Muntanya de Sarrià de Ter.

joanCarles ha dit...

Des de les terres de Ponent una abraçada a la familia i als amics i companys amb qui tant han viscut i disfrutat. Ànims i no deixeu de recordar-lo. joanCarles