diumenge, 28 de juliol del 2013

EN XEVI, SEMPRE AMB NOSALTRES

En Xevi el diumenge 21 de juliol trepitjava el cim del Hidden Peak, el cim del Pic Amagat de 8.068 metres d’alçada, al Paquistà. És la cota més gran assolida per un soci de la nostra entitat. La fatalitat ha fet que no celebrem, de moment, l’èxit assolit pel nostre company.

Ell volia tornar. Tenia projectes empresarials, de feina, compromisos presos abans de sortir, amb el GMS, fer més travesses, més ascensións a cims, més marxes de llarga durada, més baixades de barrancs, més escalades en gel i roca, organitzar xerrades i conferències sobre muntanya… Volia retrobar-se amb els seus, anar de viatge tots plegats, jugar amb els seus petits, gaudir del caliu de casa seva, de la família, dels companys i amics.
 

En Xevi era sociable per naturalesa, un líder nat. Un home de conviccions, de caràcter, de forta voluntat, amb fortalesa d’esperit. Un home desprès que començava per donar la seva amistat a tot aquell que acabava de conèixer. Disposat sempre a donar un cop de mà. Dic això amb el convenciment que no hi ha ningú que em pugui contradir. Tots els que l’hem conegut sabem de les seves virtuts.

Estic convençut que el seu cos descansarà en un dels llocs que millor el pot acollir, la muntanya, la seva muntanya i estic convençut que el seu esperit serà amb nosaltres sempre. En Xevi és d’aquelles persones impossibles d’oblidar.


Josep Turbau Serrat

President del Grup Muntanya Sarrià