dijous, 12 de setembre del 2013

PROGRAMA DE SORTIDES I ACTIVITATS 4t. TRIMESTRE 2013.

Divendres 13 de setembre: 14è CRITÈRIUM ESPORTIU. Trobada a l’exterior del Pavelló a les 20h. Desfilada amb la samarreta del GMS o la del Hidden Peack.

Dissabte 21 de setembre: SOPAR INICI TEMPORADA. A partir de les 19 h. presentació de fotos i vídeos de les sortides, enguany vídeo especial d’en Xevi Gòmez. Sopar (fideuà) i entrega de medalles de 3.000 metres i 8.000 metres. Podeu confirmar l’assistència fins dijous 19 de setembre per e-mail a grupmuntanyasarria@gmail.com.

Diumenge 22 de setembre: Col·laboració cursa BTT que organitza el Club Ciclista Sarrià. Plaça del Centre Cívic La Cooperativa a les 8 h. del matí. Apuntat et necessitem per fer controls.

Diumenge 29 de setembre: Excursió al Pic del Puigmal (2.913 m.) Sortida familiar amb dos opcions:
a) Des de Fontalba pujar al Puigmal.
b) Des de Fontalba al Santuari de Núria. 

Diumenge 6 d’octubre: Via ferrada Cala Moli a Sant Feliu de Guíxols. Informació a http://www.youtube.com/watch?v=34tcqPjdFPc

Dissabte 12 d’octubre (si fa mal temps, miraríem si es pot fer el dia 13): Instal·lació d’una placa a la via d’escalada GMS oberta per en Xevi Gómez i en José Pérez a la zona de Vallter. Sortida familiar.

Dissabte 19 i diumenge 20 de d’octubre: Castanyada a Santa Bàrbara amb la possibilitat de dormir al refugi. Pendent de confirmar.

Diumenge 17 de novembre: Pujada als Àngels des de Sarrià o des de la Vall de Sant Daniel. Sortida familiar

Diumenge 15 de desembre: Pessebre al Montclar des de Solius. Sortida familiar.