dimecres, 1 d’octubre del 2008

Esperant l'avió cap a Lukla.


Ens han arribat escrits d'en Chili i de l'Estel que han enviat avui mentre esperaven l'avió que els ha de portar a Lukla i que portava més de 5 hores de retard.
Ens diuen que han estat dos dies a Kathmandu, dormint molt per recuperar-se del viatge, parlant amb els guies, mirant les moltes botigues de materials de muntanya i comprant el que necessitaven.
En Carles "Chili" explica que el grup dels deu que tornaran desprès de fer el Mera Peak, han ampliat tres dies més el trekking. Caminaran en total dinou dies ja que faran un recorregut circular tornant pel camp base de l'Island Peak, que és a la vall d'accés a l'Everest, enlloc de tornar pel mateix camí d'anada.
Per la seva banda, l'Estel i en Gerard han conegut al sherpa d'alçada, el qual sembla que té interès en pujar amb ells dos al cim del Baruntse, han sabut que hi ha neu moooolt tova fins el camp 2, però que a partir d'aquí les condicions milloren. També que ja hi ha dues expedicions a la muntanya, el que valoren positivament perque podran compartir feines, com obrir trassa i equipar els trams difícils amb cordes fixes.
Es despedeixen amb la il·lusió de veure un impressionant paissatge des de l'avioneta i dient-nos que a partir de demà no ens podran enviar missatges escrits, sinó que es comunicaran per telèfon.