divendres, 10 d’octubre del 2008

En David ...




Aprofitem el comentari de la Montse per penjar la foto que tenim d'en David. La Montse comenta: "Hola Soc la Montse, la dona del David López. Dona la casualitat que encara estic desperta en aquestes hores que més o menys coincideix amb l’hora de la sortida cap a al Mera Peak de la colla, me’ls imagino preparant-t’ho tot per arribar al cim, quina emoció!! I quina bona organització, tenim fins i tot la meteo actualitzada!! Jo també vull aprofitar per enviar-los MOLTA SORT i que disfrutin del paisatge! I que tornin aviat que els trobem MOLT A FALTAR."

1 comentari:

montse ha dit...

Hola!
Torno a ser la Montse, per fi he pogut parlar amb en “Lópes”,diu que JA HAN FET CIM!!, estan molt contents i emocionats!!han al•lucinat amb les vistes al Everest i la resta del les muntanyes pero l’ascensió ha estat bastant “durilla”, fa molt fred només han arribat 9 dels 12 que son de colla, l’Ivan, en Raul i en Gonçal han decidit no arribar-hi, no em aclarit els motius pel que no han pogut pujar però es TROBEN BÉ, ara ja estan tots junts al camp base i estan a punt d’anar a dormir.
Estaran 2 dies més junts fins que el grup es separarà, per seguir diferents rutes, jo espero poder tornar a parlar amb ell d’aqui a 4/5 dies que ja arribaran a la civilització.
Que way, ja tinc ganes de veure les fotos i d’escoltar les anècdotes del viatge.