dimarts, 14 d’octubre del 2008

En Raúl...


La Noelia la dona d'en Raül, ens explica: Em va trucar dissabte dia 11/10/2008 tots estan bé disfrutant al màxim del viatge!! Ja havien fet el cim!! L' Aaron i la seva dona el trobem molt a faltar". Amb aquest comentari hem complert el nostre objectiu que sortissin les fotos de tots els participants a l'expedició. Ha estat gràcies a la col·laboració de tots els familiars amb els corresponents comentaris que han fet possible cadascuna de les noticies. Gràcies per la vostra participació!
A partir d'ara serà difícil que tinguem noticies del grup que torna passant per la vall de l'Everest, ja que fins que no siguin a Lukla o a Katmandú no podran trucar per telèfon o escriure emails.

1 comentari:

Grup Muntanya Sarrià ha dit...

Hola a tothom, soc en Marc desde NAMCHE BAZAR, a una sola jornada de Lukla on hem d agafar l avio de tornada cap a KATHMANDU, cal dir que des de que vam fer el cim del Mera Peak, l expedicio Mera, animada va intentar i aconseguir un segon cim, el Chukung Ri de 5550m d alcada, fent cim en David, en Xevi, l Ivan, en Goncal de Gi i jo mateix durant el dia de descans sota l Island Peak. GMS! prepara les medalles!!!
Com podeu comprovar, ja ens estem acostant a la civilitzacio!

Abracades a tots i totes!!!

Marc