dimarts, 14 d’octubre del 2008

L'Estel i en Gerard ja són al camp base del Baruntse




























Avui, al migdia ens han trucat l'Estel i en Gerard per comunicar-nos que ja són al camp base del Baruntse a 5400 metres. Estan amb un grup d'italians i és molt probable que intentin l'ascensió junts. Tant el sherpa d'altura que els acompanya com el grup d'italians ja han fet el cim del Baruntse i per tant, tenen experiència en la zona. El temps, en general és bo els matins i a la tarda es tapa i fa més mal temps. La previsió és que estiguin tres o quatre dies fent aclimatació i preparant i equipant el camp 1. No tindrem més noticies d'ells fins el moment en que decideixin fer el cim. A partir del camp 1 equiparan i faran nit al camp 2 per després, al dia següent intentar fer cim. Després la baixada hauria de ser directe al camp base.

1 comentari:

montse ha dit...

M'alegra molt saber que tot molt bé i que segueixen l’aventura segons el previst.
La veritat es que “deu ni do” QUE VALENTS que son!!, els hi dessitjo TOTA LA SORT que necesitin per fer el cim del Baruntse i tornar a casa amb aquesta experiencia tant maca al cos.
Jo de moment espero rebrer noticies del David via mail en breu pero aquets dies visitar el blog ha estat una idea genial i molt util per saber que feien per allà dalt i és molt divertit veure com les noies de Girona s’ajunten per fer unes copes a la salut dels nostres expedicionaris!!
Prometo seguir visitant el blog el que queda de més per no perdre’m les novetats del Gerard i l’Estel.
Salut i força a tothom!
MOntse